Notícies

mujeres-1-okHui divendres, 10 de juny, a les 19.00 hores en el saló d’actes de l’Ajuntament de Bétera es lliuraran un any més els premis  “Bétera en Lilà”. Des de la Associació de Dones Progressistes de Bétera enguany han volgut destacar la trajectòria de diferents persones i associacions compromeses amb la tasca de defensar els drets de les dones i per extensió els drets humans.

Els premiats de 2016 son els següents:

Premi a Antonio Campos, més conegut pel seu nom artístic La Margot. Nascut a Bétera, es el transformista més conegut de La Transició.  Aquesta Associació vol retre homenatge a la seua trajectòria en uns moments en que les circumstàncies socials i polítiques feren especialment dur el seu treball. Lliurarà el premi Victoria Cremades.

Premi a la associació “Amigas Supervivientes” de Sagunt, pel seu treball de conscienciació de la societat en general sobre el paper que tots tenim  en la lluita contra la violència de gènere. Tots som part de la solució. Lliurarà el premi Mª Teresa Bes, Regidora de la Dona i la Igualtat de l’Ajuntament de Bétera.

Premi a CAVAS, Federació d’Associacions d’Assistència a Víctimes de la Violència Sexual i de Gènere que promou i potencia les activitats adreçades a la atenció i assistència de dones i menors, víctimes de violència sexual i maltractaments. Lliurarà el premi Isabel García, Diputada delegada de Joventut, Esports i Igualtat en la Diputació de València.

I finalment la Consellera de Sanitat, Carmen Montón,  lliurarà el premi a Ana Lluch Hernández, Oncòloga de reconegut prestigi a nivell mundial i Investigadora incansable del càncer de mama.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment