Notícies

El mercat ambulant de Bétera torna a ser l’escenari per a la campanya electoral de les noves Eleccions Generals del 26 de juny. Aquest matí hem pogut veure a les agrupacions locals d’EU, Compromís i Podemos Bétera units per primera vegada baix el nou nom de la coalició “A la valenciana”.

La Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, també ha acudit al lloc del mercat en el qual s’ha repartit programes electorals acompanyats per orxata i “valencianes” als veïns i veïnes que s’han acostat.

A la valenciana betera 1 A la valenciana betera 2 A la valenciana betera 4 A la valenciana betera 5

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment