Notícies
Foto: Diputació de València

Foto: Diputació de València

El nou equip de l’Hospital Psiquiàtric de Bétera ha avançat que s’implantarà en els propers mesos l’historial clínic únic de les seves pacients –que integra en un sol document la informació mèdica i social–, entre altres mesures com la creació d’una comissió de valoració i futurs ingressos i l’establiment del sistema ‘Abucasis’ de formació en seguretat per a professionals de la sanitat.

Així ho ha transmès a la plantilla a la diputada de Benestar Social, Mercedes Belenguer, en una trobada que han mantingut després de formalitzar els nomenaments definitius del personal que dirigirà als professionals del centre provincial de salut mental, segons ha informat la Diputació en un comunicat.
A la reunió, els tècnics han presentat a la representant provincial algunes de les prioritats que estudien implantar en el centre en els propers mesos. Entre elles, la creació d’una comissió de valoració de futurs ingressos, la implantació de la història clínica única i l’establiment del sistema ‘Abucasis’ a l’Hospital de Bétera.

Un dels principals objectius del nou equip és connectar els centres i els sistemes d’informació sanitària de manera integral, al voltant de la història clínica electrònica única del ciutadà, que també s’enllaçarà amb la història de salut digital del servei nacional de salut.

Així mateix, els nous experts del centre hospitalari han valorat l’estat actual dels residents i la seva dignificació amb la intenció de “millorar la seva imatge” i publicar el seu reglament de funcionament.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment