Notícies

barraca parque betera 1L’Ajuntament de Bétera arreglarà i canviarà les portes de les barraques del Parc del Portó, tal com va anunciar l’edil Daría Terradez durant el passat plenari municipal. L’objectiu és mantenir l’interior de les barraques que ja es troba molt deteriorat.

D’aquesta manera la Regidoria de Manteniment d’Edificis Públics atendrà la petició del PP qui al mes de maig va suggerir que es prestara atenció a aquests edificis tradicionals únics a Bétera. El que no es podrà arreglar de moment és la font que porta més de 15 anys sense funcionar, tot i que Terradez va anunciar, que s’actuará sobre ella el pròxim any perquè el jardí estiga complet.

Ús exclusiu de Tyrius

barraca parque betera 5En l’actualitat la Masia de la Barraca, com es coneix popularment al Mas d’Iborra, és d’ús públic però en aquests moments és utilitzat en la seua totalitat per l’associació Ames de Casa Tyrius per a les seues activitats.

Tal com ens ha explicat l’edil, Daría Terradez, precisament l’associació de dones i el govern de Germán Cotanda van signar el conveni el 13 de maig de 2015, “just 9 dies abans de les eleccions locals i per una durada de 4 anys, pel que l’edifici està totalment dedicat a les activitats de Tyrius”.

Per tal de potenciar la visita i l’ús dels jardins, la regidoria de Turisme, va incloure aquest punt en el plànol turístic ja que “és un lloc digne de visita encara que només es puga disfrutar dels jardins i contemplar la masia des de l’exterior”, explica Daría Terradez, que afegeix “que no podran donar-li un altre ús a l’edifici ja que el conveni signat obliga que només l’utilitzen les ames de casa”.

barraca parque betera 2 barraca parque betera 3 barraca parque betera 4 barraca parque betera 6

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

  1. Quina barbaritat, tot un edifici públic, d’ús i benefici d’una entitat privada, Açò si, mantingut amb diners de tots!!
    Us imagineu que tot el conjunt de Les Coves ho utilitzara una sola associació?

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment