NotíciesSuccessos

accidente coche betera

Un cotxe s’ha portat per davant un dels murs de l’Albereda quan circulava per l’avinguda Ramon Inglés de Bétera a l’altura de l’edifici de l’Escorxador Municipal.
Afortunadament el conductor ha eixit il·lès de l’accident, però els veïns s’han endut un bon susto ja que part del mur ha caigut a l’Albereda, com es pot veure a la imatge.
Segurament la Policia Local de Bétera està investigant la causa de l’accident que pel que sembla no ha estat per un excés de velocitat sinó una distracció del conductor.
Minuts després el cotxe ha estat retirat amb un grua.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

  1. no sera, que esos muros necesitan una revisión,reconstrucción?que yo sepa no es el primer aparatoso accidente que ocurre,pues existen varios huecos en esa avenida(en el muro)gracias a Dios no ha habido daños personales,espero que nunca los haya,caeran sobre vuestra conciencia

  2. Isabela, el muro esta para que no se caigan los coches abajo, no para subirse a ellos. La culpa no fue de ese murete, la culpa fue del conductor que se despistó leyendo unos papeles mientras conducía según se cuenta en las redes sociales. Vamos que no hay muchas dudas del culpable ni de su acción.

    • que murete,mira el lado contrario,a que es diferente?,ha!la culpa,los huecos que hay en ese muro ,espero que no vuelva a pasar y no hayan victimas

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment