img_6598Divendres 17 de juny, a les 10 hores i a casa Nebot, tindrà lloc una xarrada sobre persones amb discapacitat funcional i sexualitat dirigida a pares i mares.

La jornada està organitzada per l’Ajuntament de Bétera, amb la participació de servei social especialitzat d’atenció a la dependència i el Centre de Salut i en ella s’abordaran aspectes concrets i específics de la sexualitat en general i d’aquest col·lectiu en particular que serveixin de guia als seus familiars.
Tota persona qualsevol que siga el seu sexe, edat o discapacitat, és un ser sexual. Sovint professionals i familiars ignoren o neguen les necessitats sexuals de les persones amb discapacitat. Tota persona amb discapacitat o sense ella té dret a ser informat, a expressar la seua sexualitat i per descomptat té el dret a una relació íntima.
La xerrada estarà impartida per Consuelo Gimenez , psicologa de la Unitat de Salut Sexual i Reproductiva del Centre de Salut de l’Eliana.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment