Notícies

img_6598Divendres 17 de juny, a les 10 hores i a casa Nebot, tindrà lloc una xarrada sobre persones amb discapacitat funcional i sexualitat dirigida a pares i mares.

La jornada està organitzada per l’Ajuntament de Bétera, amb la participació de servei social especialitzat d’atenció a la dependència i el Centre de Salut i en ella s’abordaran aspectes concrets i específics de la sexualitat en general i d’aquest col·lectiu en particular que serveixin de guia als seus familiars.
Tota persona qualsevol que siga el seu sexe, edat o discapacitat, és un ser sexual. Sovint professionals i familiars ignoren o neguen les necessitats sexuals de les persones amb discapacitat. Tota persona amb discapacitat o sense ella té dret a ser informat, a expressar la seua sexualitat i per descomptat té el dret a una relació íntima.
La xerrada estarà impartida per Consuelo Gimenez , psicologa de la Unitat de Salut Sexual i Reproductiva del Centre de Salut de l’Eliana.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment