Notícies

Cristina BallesterosL’Ajuntament de Bétera ha iniciat esta setmana les obres del nou col·lector del Carrer la Báscula. El sanejament d’aquest carrer està format per una sèquia vella amb nombroses pèrdues d’aigua que causa problemes als adjacents.

L’empresa que executa l’obra és Giserco Innova S.L i la seua execució ascendeix a 34.328 més IVA. De manera provisional s’ha realitzat un desviament de l’eixida del Jardí del carrer Barranquet al col·lector de l’Albereda
L’obra, executada des de la regidora d’Agricultura, camins veïnals, clavegueram i aigua forma part del programa que esta àrea té per renovar el sistema de sanejament municipal. Esta obra nova s’inicia just després d’haver finalitzat els treballs del col•lector de la Avinguda Vicent Cremades.
La regidora de l’àrea, Cristina Ballesteros, ha manifestat la seua voluntat d’executar el nou col•lector de manera urgent després dels problemes que presentava aquest vell sistema amb la finalitat de solucionar-los.

 
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment