Festes de BéteraNotícies

RUN-COLOR-BETERALes divertides i acolorides carreres “Run Color” estan de moda entre els joves i per això les Obreres i Majorals de 2016 estan organitzant una que tindrà lloc durant les Festes de Bétera. Concretament la data triada per a l’esdeveniment 13 d’agost i en finalitzar la cursa hi haurà una gran discomòbil a l’Albereda de Bétera.

La cursa serà totalment festiva i el recorregut serà de 2 quilòmetres i recorrerà els carrers Trinquet, Morvedre, Diputació i Llíria per acabar a l’Albereda.

El termini per inscriures a la “Run Color” acaba el 7 de juliol i per a això només cal pagar 10 euros al número de compte: ES61 3058 2323 7027 2000 4113.

Després de realitzar el pagament hauràs d’enviar un mail a carrera@obreresimajorals2016.es, adjuntant el justificant de pagament, indicant el teu nom complet i la talla de samarreta que necessites. Als inscrits a la cursa se’ls entregarà una samarreta, un dorsal, una bossa amb un munt de colors.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment