Després de la ruptura del pacte amb Mas Camarena-CUBE i l’exida del govern del regidor d’Urbanitzacions, Salvador Beltrán, l’equip de govern de Cristina Alemany contínua reunint-se amb les diferents urbanitzacions per conèixer de primera mà les necessitats i demandes dels seus veïns.

La passada setmana va ser el torn de l’Associació de Veïns de la Urbanització La Masia a la qual va acudir la pròpia alcaldessa de Bétera acompanyada per tots els regidors del seu equip i una representació dels veïns entre els quals es trobava el seu president, Eduardo Sánchez.

Sánchez va enumerar els problemes de la urbanització com la falta d’un transport que connecte amb el nucli urbà, i que caldria “donada l’existència de veïns ja grans que no poden conduir, sent una opció millorar la coordinació entre l’autobús que fa la ruta entre Serra i l’estació de metro de Bétera i el propi servei de metro “.

Així mateix va comunicar a l’equip de govern l’existència de voreres en mal estat o la manca de contenidors de vidre, plàstic i cartró. Quant als contenidors, la regidora de Medi Ambient va explicar que aquests justament no pertanyien a l’Ajuntament sinó al Consorci, si bé s’intentaria sol·licitar un més de vidre i reubicar-per facilitar l’accés als mateixos.

Preocupació per la qualitat de l’aigua

Uns altres dels grans problemes que els membres de l’associació van exposar és el de la qualitat de l’aigua del pou d’esta urbanització. Segons consta en la documentació que van aportar, “l’aigua del pou no és apta per al consum humà pel que molts d’ells ben tenen subministrament d’aigua del sistema municipal, bé compren aigua embotellada, el que els suposa una despesa addicional”.

Sobre este tema la regidora de l’àrea va intentar tranquil·litzar-los mostrant-los les últimes analítiques realitzades en les quals no consta l’existència de coliformes i la baixada del percentatge de nitrats. De tota manera, i atès que era un tema molt específic, Cristina Ballesteros els va proposar una reunió temàtica sobre dit assumpte i hui ha avançat que ja s’ha sol·licitat data per a la realització de l’analítica.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment