2016-06-22_Op_Betenasa_03L’Ajuntament de Bétera es presentarà com a acusació davant el presumpte pederasta detingut per la Guardia Civil a Torrent acusat de gravar amb una càmera oculta a menors a determinats vestuaris esportius de la província de València, entre els que es troba el Poliesportiu de Bétera.

La càmera oculta, instal·lada per mig d’un interruptor fals, va ser detectada fa un mes, moment en el que la Policia Local de Bétera i la Guàrdia Civil informaren a l’Ajuntament. L’alcaldessa de Bétera i regidora d’Esports, Cristina Alemany, ordenà aleshores que es fera una minuciosa inspecció de totes les instal·lacions municipals on s’hagueren pogut instal·lar més dispositius de gravació.

Aquesta operació es va repetir en dos ocasions sense que es localitzaren més dispositius. El exàmens als edificis municipals es portaren a terme immediatament després que es tinguera coneixement de l’existència del dispositiu i, davant el resultat negatiu, les instal·lacions han estat obertes aquestes setmanes.

En esta línia, des de l’Ajuntament s’ha facilitat en tot moment la tasca de la policia i la Guardia Civil per poder portar endavant la investigació en la màxima discreció, sense que esta haja incidit en l’activitat diària dels espais inspeccionats.

2016-06-22_Op_Betenasa_01La detenció d’aquest baró de 43 anys com a presumpte responsable de la col·locació de la càmera oculta, ha estat possible gràcies a una complexa investigació policial en estricta col·laboració amb l’executiu de Bétera qui no ha pogut informar abans dels fets per tal de no entorpir la recerca policial.

L’alcaldessa de Bétera, conscient de la preocupació que els pares i mares del menors usuaris de les instal·lacions poden tindre en estos moments, prega “tranquil·litat fins que la investigació policial estiga finalitzada i els investigadors analitzen tota la documentació recaptada”. Alemany confirma que l’Ajuntament que presideix “està en contacte permanent des del minut zero amb l’equip de la Guardia Civil encarregat de la recerca tot i que, per motius obvis, no tenim accés a tota la informació amb la que estan treballant”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment