pleno beteraDemà dijous, 23 de juny, a les 17.00 hores l’Ajuntament de Bétera celebrarà un ple extraordinari amb un únic punt en l’ordre del dia: l’aprovació inicial del Pressupost General per a l’exercici 2016.

Aquestes seran les primeres comptes generals que presente i intente aprovar el govern coalició liderat per l’alcaldessa Cristina Alemany. Després de la ruptura del pacte de govern amb Mas Camarena-CUBE i de começar a  governar en minoria haurem de veure demà si Compromís, PSOE i Asamblea Bétera Ciudadana aconsegueixen aprovar l’eina més important de govern per als propers mesos: el Pressupost General.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment