Notícies

manuel perez betera

“La falta de transparència a l’Ajuntament de Bétera i l’opacitat lamentablement és una pràctica habitual des que Compromís es va fer amb l’Alcaldia”, així de rotund s’ha mostrat el PP de Bétera.

En un comunicat els populars acusen el regidor d’Hisenda “d’haver volgut enganyar al poble amb afirmacions falses i amb l’única finalitat de no facilitar factures (més de 800 concretament) que haurien d’estar a l’abast de qualsevol regidor ja siga de l’equip de govern o de l’oposició, perquè així es recull en la mateixa normativa que el regidor delegat d’Hisenda va refer al seu gust en el ple anterior “.

“El senyor Álvarez va acatxar el cap i va assumir que s’havia equivocat i va intentar penjar-se la medalla tornant a l’argumentació de l’engany, esta vegada sense èxit, atès que esta mateixa setmana i després d’una conversa amb l’equip tècnic d’intervenció, el Partit Popular ja havia tingut accés al llistat de més 800 factures que se’ls havia ocultat de manera reiterada i conscient durant més de 5 mesos per part del regidor i l’Alcaldia”, afirmen.

Les crítiques dels populars s’estenen també als socis de govern de Compromís “Podem i el PSPV estaven sent testimonis muts i còmplices necessaris de les irregularitats manifestes en el lliurament de documentació, i pot incórrer en la comissió d’un delicte tipificat a l’article 542 del Codi Penal”, afirma Manuel Pérez.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment