BàsquetEsportNotícies

campus baloncesto betera 3

El VII Campus d’Estiu organitzat pel Club de Baloncesto Bétera va rebre una visita molt especial dilluns passat. Les jugadores Clara Che i Maria Martiánez, les dos internacionals en categories inferiors de la selecció espanyola sub-18 i que en l’actualitat estudien i competeixen en universitats d’Estats Units, van impartir una classe magistral als xiquets i xiquetes que durant estes vacances gaudeixen de la passió del bàsquet a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal de Bétera.

campus baloncesto betera 1

Clara Che, base valenciana de 19 anys que milita a la prestigiosa universitat de Providence, va ressaltar la importància dels detalls a l’hora de jugar l’un contra un des de posicions exteriors i com la presa de decisions repercuteix en la millora dels jugadors joves. Per la seua banda, María Martiánez, ala-pivot catalana de 18 anys que pertany a Oral Roberts, va incidir en els aspectes que marquen diferències a l’hora de moure en la pintura.

Les dos també van demostrar les seues habilitats en una breu posada en pràctica i explicar els nombrosos canvis que han viscut en afrontar l’experiència nord-americana, opció cada dia més popular entre les promeses del nostre bàsquet que busquen afermar el seu joc al mateix temps que prosseguir amb els estudis. Finalment, també van respondre a les preguntes dels més menuts, que van quedar fascinats per la senzillesa i proximitat de les jugadores.

El Campus d’Estiu del CB Bétera continua creixent en la seua setena edició (140 inscrits repartits en 5 setmanes) i tindrà les portes obertes durant tot el mes de juliol per aquells i aquelles que busquen millorar les seues habilitats alhora que passar una bona estona.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment