Notícies

El vot en contra de l’oposició i una abstenció bloquejaven la setmana passada el primer Pressupost General que ha presentat el govern local per a l’exercici 2016 a l’Ajuntament de Bétera. Un pressupost que a causa del empat passarà a discutir-se i aprovar-se en Junta de Govern Local.

En la seua intervenció l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, definia així quin tipus de pressupostos s’han preparat per a 2016. Un dels objectius principals és l’atenció de les persones pel que la despesa en ajudes socials augmenta un 50% i a més es crea una partida per atendre les persones amb discapacitat funcional.

Augmenta també la partida dirigida a la Setmana de Joventut i sobretot a cultura, una àrea que en el projecte està dotada amb 45.000 euros. Quant a les despeses augmenta el capítol destinat a personal i la contenció de la despesa ha sigut xifrada per Cristina Alemany en 400.000 euros.

D’eixir avant el Pressupost General tindria per primera vegada un fons de contingència de 140.000 euros per cobrir necessitats prevista i ineludibles que poden presentar-se al llarg de l’any, segons va explicar l’alcaldessa. La cautela i la prudència han marcat la previsió del capítol d’ingressos.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment