betera-solidariaL’ONG Bétera Solidària ja ha començat a repartir menús de migdia per als xiquets de la localitat en risc d’exclusió social. L’experiència es va posar en marxa l’estiu del 2013, a causa de la greu crisi econòmica que pateixen moltes famílies de la localitat, i s’ha reprès un any més pel fet que la situació segueix sent greu a moltes llars de la localitat.

L’objectiu és que un cop acabades les beques de menjador dels nens d’entre 3 i 12 anys puguen continuar realitzant un menjar complet al dia, per a això esta entitat s’ha posat en contacte amb dues empreses del sector que donen els mesos de juliol i setembre un menú diari complet compost per primer plat, segon plat i postres a base de fruita i lactis.

Com l’any passat serà Càritas Bétera qui s’encarregue de distribuir els menús als 18 nens ja que ells “coneixen millor que ningú les necessitats de les famílies”, afirma Marcos Vela, representant de Bétera Solidària, que afirma que “esta iniciativa es pot realitzar gràcies a la solidaritat de dues d’empreses del sector com Irco SL”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment