Notícies

turismo betera 1

Bétera promociona els seus encants aquests dies en ple centre de la ciutat de València. I és que l’Ajuntament de Bétera ha trasllat a l’Oficina Provincial de Turisme, situada junt al Teatre Principal, alguns dels elements més característics del municipi.

Compartint espai amb la localitat de Manises, coneguda per la seua tradicional ceràmica, Bétera mostra als turistes una de les alfàbegues més grans així com vídeos de la cordà i la coetà.

Allí informant els visitants es troben aquests dia l’edil de Turisme, Daría Terradez, que ha explicat a Betera.com que aquesta acció “és part de l’estratègia de difusió de la festa, la cultura i el patromoni per tal d’aconseguir que la festa de les Alfàbegues siga encara més coneguda i poder optar a la declaració de Festa d’Interès Turístic Nacional”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment