Notícies
ruta tapa betera 1
L’Associació de Comerciants i la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Bétera han lliurat els premis als restaurants que han realitzat les millors tapes durant la 6a Ruta de la tapa celebrada els dijous del mes de juny.
L’acte ha sigut a les sis de la vesprada a Casa Nebot amb la presència dels representants dels patrocinadors de l’event, Heineken, Vegamar Bodegas i Caixa Popular; l’Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany,  i el regidor de Comerç, Augusto Sevilla.
Els assistents a les jornades gastronòmiques van menjar i després van valorar les millors tapes de la ruta i el restaurant més votat i per tant guanyador ha sigut Rossinyol Gastrobar. El segon premi per al restaurant Fusió i tercer premi per a Ca Serruch.
D’altra banda, també s’ha fet entrega dels vals als guanyadors del sorteig consistent en tres sopars valorats en 50€, per a dues persones, als restaurants que han obtingut els tres primers premis, anteriorment citats. Els agraciats han sigut Isabel Fuentes Garay (Rossinyol), Mª Amparo Roig Claramunt (Fusió) i Víctor Faulí Pérez (Ca Serruch).
ruta tapa betera 4 ruta tapa betera 3 ruta tapa betera 2
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment