Notícies

seguritat piscina beteraL’Ajuntament de Bétera ha posat en marxa una campanya de conscienciació i prevenció per evitar accidents a les piscinas i basses. El municipi té una gran quantitat d’urbanitzacions, xalets i cases de camp que disposen d’estes instal·lacions. Des de la regidoria de Seguretat Ciutadana s’anima a propietaris i usuaris a no baixar la guàrdia en qüestions de vigilància i manteniment.

“És una campanya de prevenció necessària. Al terme municipal de Bétera tenim centenars de piscines. És important que els usuaris estiguem atents i vigilants, sobre tot quan hi ha xiquets i gent gran. De la mateixa manera a Bétera hi ha molta superfície agrícola on hi ha basses, també hem de tindre precaució amb elles”, explica José Rodado, regidor de Seguretat Ciutadana.

Un cartell editat pel consistori ens recorda el següent:

– Tin els xiquets controlats i si no saben nadar que estiguen sempre amb un adult.

– Juga i passa-t’ho bé amb coneixement.

– Comprova que la piscina (o la bassa) està en bones condicions per al bany.

– Crida al 112 davant de qualsevol emergència.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment