Foto: Ajuntament de Bétera

Foto: Ajuntament de Bétera

Ahir diumenge Bétera va viure un dia espectacular en què l’esport i la solidaritat van ser els autèntics protagonistes de la jornada. La IV edició de la Marxa Cicloturística AVAPACE va ser tot un èxit gràcies als 850 aficionats que malgrat la calor no van dubtar a participar.

Esportistes de reconegut prestigi com els ciclistes valencians Vicente Aparicio, Àngel Casero, Rafael Casero, Quique Gutiérrez, Angelino Soler i Anna Sanchis, o els futbolistes Fernando Giner i Paco Camarasa, s’uniren a la festa de la solidaritat organitzada per l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral.

L’Albereda de Bétera va acollir l’eixida a primera hora del matí i la meta a la qual els participants van arribar passades les 12 en un ambient totalment festiu on van reposar forces prenent begudes i fruita fresca.

Els veïns i veïnes de Bétera es van bolcar amb la marxa solidària així com l’Ajuntament de Bétera, les Ames de Casa Tyrius, el Club Ciclista de Bétera o les Obreres i Majorals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment