Festes de BéteraNotícies

532

D’avui en un mes començaran al poble les Festes d’Agost però abans que arribe el dia 12 d’agost es celebraran altres actes importants com el Sopar de la Piscina organitzada per les Obreres i Majorals de 2016 i que com cada any anunciarà a cop d’elegància i glamour que les festes estan a punt de començar.

433Els tiquets per assistir al tradicional Sopar de la Piscina Municipal ja estan a la venda i aquest any mantenen el preu de 50 euros per comensal. Els interessats a gaudir d’aquesta nit única d’estiu poden comprar la seua targeta als majorals i obreres o reservar-lo en el correu electrònic cena@obreresimajorals2016.es

Els majorals esperen que disfruten del sopar i la festa posterior que estarà repleta d’actuacions, música i sorpreses uns 400 comensals, “queda menys d’un mes per al sopar i ja estem ultimant tots els detalls. La venda d’entrades va molt bé i esperem vendre totes les que tenim previstes. És una nit molt esperada pel poble i esperem que tothom gaudeisca amb nosaltres de la vetllada “, comenta Rafael Moreno, President dels Majorals.

La cita serà el dissabte 6 d’agost a les 21.00 hores i aquest any l’empresa encarregada de realitzar l’exquisit menú serà el càtering especialista en esdeveniments Caramelo.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment