Notícies

aves protegidas beteraEl procés de cria de les aus a les nostres muntanyes, barrancs i zones boscoses propicia que molts pardals joves –sobre tot rapinyaires– caiguen del niu o patisquen ferides en el seu procés d’aprenentatge del vol. Durant el que portem de mes de juliol la Policia Local de Bétera ha recuperat un falciot o corbellot, un xoriguer i un mussolet gràcies a la cooperació dels veïns.

Concretament el xicotet mussol (xot) i el falciot foren portats a les dependències policials pels ciutadans que se’ls van trobar. En el cas del xoriguer la policia acudí al lloc on es trobava l’ocell després d’un avís. Tots tres animals foren traslladats al Centre de Recuperació de Fauna de la Granja del Saler per un tècnic de  la Generalitat.

Des del mes d’abril la policia ha rescatat set aus de les següents espècies: un paput, un xoriguer, dos falciots, un mussol i un xot. A més a més, també ha recuperat un titot reial que s’havia escapat d’un corral.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment