Notícies

frutos betera 4El magatzem d’obres Frutos Bétera es trobava cap per avall quan el nou govern va entrar a governar a l’Ajuntament de Bétera fa ara poc més d’un any. Si alguna cosa va tenir clar la exregidora de Mas Camarena-CUBE encarregada d’Obres Públiques, Glòria Campomanes, era que calia arreglar, organitzar i inventariar tot el material d’aquestes naus.

I així es va fer. El govern local va decidir traslladar a la treballadora Lola Navarro de la piscina coberta al magatzem per organitzar i sistematitzar el treball d’aquesta nau municipal per la qual tots els dies passen desenes de treballadors.

El primer que es va fer va ser netejar i llençar més de tres contenidors de material inservible i fem. Després organitzar per zones el magatzem, inventariar el material i finalment es va crear un sistema de treball al què el personal ha anat acostumant-se a poc a poc.

Per tenir un exhaustiu control del material cada vegada que un treballador agafa algun tipus de material ho ha de comunicar i apuntar per portar un control minuciós de tot allò que s’utilitza i que ha de ser retornat. A més es va fer un inventari de cadires, taules i material en general s’han tancat alguns departaments perquè el material no es dispersés.

S’ha sistematitzat el treball al magatzem i distribuït també l’espai per zones: festes, esport, trànsit i obres, amb l’objectiu de que l’espai estiga net i espaiós per poder-se moure’s amb tranquil·litat i sense perill. A més el material més golós s’ha tancat amb pany i clau per tenir un control total.
frutos betera 5 frutos betera 3 frutos betera 2 frutos betera 4

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment