Foto denúnciaNotícies

Els veïns de la zona del bulevard de Bétera continuen en peu de guerra denunciant públicament les deficiències i la brutícia del mobiliari urbà i la mala situació en què es troba el parc infantil.

Fa poc més d’una setmana ja vam recollir les peticions d’una de les veïnes i l’Ajuntament de Bétera va donar resposta a les mateixes però les denúncies segueixen arribant a la nostra secció de Foto Denúncia. A continuació vos deixem la denúncia realitzada per Karin Varvaró Marcinek:

Bétera s’allunya molt del que és una “Smart City”

denuncia bulevar 3

“La ciutat no promou per als seus habitants eficiència, confort, qualitat, seguretat i higiene. El declive de la zona del Bulevard és patètic i vergonyós tant per als seus habitants com els pocs turistes que vénen. Això no la fa atractiva per a inversions sostenibles ni per turisme.

Independentment de les idees polítiques que tinguem, tot ciutadà vol viure en una ciutat bonica, pràctica i segura perquè les famílies gaudisquen i sobretot els nostres xiquets i iaios.

Els veïns del Bulevard seguim esperant que es resolguen les pèssimes condicions de trencament i higiene del mobiliari urbà, de la zona de jocs i de la zona de contenidors per a les escombraries.

La gestió de residus és tercermundista. Actualment són font d’accidents, infeccions i malalties”.

denuncia bulevar 9 denuncia bulevar 8 denuncia bulevar 7 denuncia bulevar 4

denuncia bulevar 6 denuncia bulevar 5 denuncia bulevar 1 denuncia bulevar 3

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

 1. La verdad es que la Concejala de Compromis Sra. Neus con todos los respetos en muy poco capaz.
  Los vecinos de la zona del bulevar estamos hasta el gorro.
  Se encarga de demasiadas cosas y no da para tanto. Está en todas las salsas pero desatiende lo importante. Le gusta más figurar que hacer.
  Es de agradecer su interés por cambiar el mundo, pero eso no es suficiente. Si no tiene formación o capacidad de organizar a su gente es mejor que discretamente lo reconozca.
  Saber las limitaciones de cada uno es una virtud. ¡¡ Ánimo Neus sea usted virtuosa !!

 2. Si barren igual que por mi casa……, que dejan el carro antes de las 9 aparcado y sigue ahi hasta las 12 y pico, es normal que haya suciedad

 3. Muy de acuerdo con las valoraciones de este post sobre el lamentable estado de mantenimiento de la zona. Una puntualización sobre el anterior, las jardineras no pueden usarse como tal porque provocan filtraciones al sótano, así que el ayuntamiento tras muchas peticiones las vació sin anularlas, generando un basurero por cada una de ellas y un reclamo para que los niños se suban, exponiéndose a un accidente serio y provocando reiteradas roturas de las lamas de ventilación del sótano.
  Un saludo.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment