pokemon betera 1

El joc de moda “Pokémon Go” ha sigut la sensació del cap de setmana a tot el món i també a Bétera. Aquest cap de setmana llegíem titulars de diaris nacionals en els quals es narrava com la gent, mòbil en mà, corria a la caça d’aquests personatges de ficció pel Central Park de Nova York.

Doncs bé, una cosa semblant ha passat a Bétera on no tenim Central Park però si Parc del Calvari, i allí el dissabte a les 3 de migdia grups de joves corrien a la caça d’un d’estos monstres.
pokemon betera 2

Ens consta que l’estàtua del Marquès de Dos Aguas és una “parada Pokemón” on agafar “ous”, “Poké Balls”, “encens” i una altra classe de símbols que els jugadors necessiten per recarregar i seguir en el joc. Altres punts importants són el Castell, l’Església de la Puríssima o els balcons del centre històric.

Pel que sembla l’allau d’usuaris ha fet que l’aplicació ha fallat aquest cap de setmana per decepció dels jugadors. “Els nostres servidors són modestos per la vostra increïble resposta”, explicava la companyia el dissabte, qui informava que els problemes al servidor s’estaven intentant arreglar.

IMG_3930 IMG_3929 IMG_3927 IMG_3926

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment