hospital lliria 11EP. El SAMU va reanimar a la vesprada de diumenge a dos xiquets de 2 i 1 any que van caure a dos piscines privades de San Antonio de Benagéber i Godelleta, encara que este últim continua ingressat a l’hospital La Fe amb pronòstic reservat, segons ha informat el CICU.

El primer dels avisos es va rebre a les 18.15 alertant que un xiquet de 2 anys s’havia caigut a una piscina, en un xalet de San Antonio de Benagéber. El SAMU desplaçat va realitzar maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada al xiquet, que va respondre amb èxit. El menor va ser traslladat a l’hospital la Fe de València, per símptomes d’ofegament, on va ser donat d’alta, després de ser atès al servei d’urgències.

D’altra banda, a les 21:40 hores es va rebre una altra telefonada en què alertava que un xiquet d’1 any havia caigut a una piscina privada de Godelleta. L’equip mèdic del SAMU que va assistir al xiquet que es trobava en parada cardiorespiratòria va poder recuperar-lo després de practicar unes maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada. Així mateix, va ser traslladat posteriorment a l’hospital La Fe de València, per símptomes d’ofegament, on està ingressat amb pronòstic reservat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment