Notícies

cami rural beteraLa Diputació de València invertirà un total de tres milions d’euros en carreteres i infraestructures de la xarxa provincial dels municipis de Camp de Turia, Camp de Morvedre i L’Horta, a través del Pla d’Inversions en Carreteres 2016 i les principals obres de la nostra comarca es realitzaran a Bétera amb una inversió de 101.618 euros pel que el nostre municipi serà un dels principals beneficiaris.

Encara que també  Nàquera i Serra veuran com els seus camins milloren gràcies a aquesta injecció de l’administració provincial.

Segons ha informat la Regidoria d’Agricultura, l’ajuntament sol·licita l’ajuda de 101.618 € que es concedirà una vegada acabe el termini de presentació de propostes el pròxim 14 de setembre. Cristina Ballesteros, regidora d’Agricultura, anuncia que la partida servirà per fer front a les obres de millora dels camins en pitjor estat del municipi, entre els qual s’hi troben els afectats per les fortes pluges de l’any passat.

Bétera és de les localitats que major injecció econòmica pot rebre de la institució provincial (101.618 €), doncs les subvencions es donen per la població del poble, l’extensió del terme municipal i la longitud dels camins rurals. El Pla de Camins i Vials és per als anys 2016 i 2017. La Diputació destina un total de 12 milions d’euros a repartir entre tots els municipis de la província de València.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment