L’Ajuntament de Bétera ha anunciat, a través d’un ban d’alcaldia, que la Nit de la Coetà del 15 al 16 d’agost els veïns autoritzats podran tirar coets per tots els carrers de la localitat, tal com s’ha estat demanant en els últims anys. D’aquesta manera el govern de local, liderat per Cristina Alemany, complau a les penyes de coets del poble que porten alguns anys reivindicant el vol llire per Bétera.

Com és lògic el ban puntualitza que es podrà tirar per tots els carrers excepte per aquelles exemptes de pólvora per mesures de seguretat i complint la normativa, exigeix que per tirar coets es necessita estar empadronat a Bétera, tenir el carnet CRE i ser associat a una de les penyes.

A continuació vos deixem el ban íntegre publicat hui:

L’Ajuntament de Bétera comunica, en relació amb el llançament de coets de la NIT DE LA COETÀ que queda autoritzat el llançament per tots el carrers de la localitat, excepte en aquells que es designen com a vies d’evacuació i a una distància de seguretat de 35 metres de la mateixa, així com les d’especial risc que s´indica en el planol que figura en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament de Bétera i pàgina web també d’aquest Ajuntament.

zonas fuego beteraPer a l’acte de la Coetà es permetrà el llançament de totes aquelles persones empadronades a la localitat de Bétera, majors d’edat, que disposen de carnet CRE i que pertanyen a una associació en la que hi haja almenys un responsable de grup reconegut com a expert que serà l’encarregat de presentar a l’Ajuntament la documetació referent als membres de la seua associació que vagen a participar abans del 30 de juliol de 2016, aportant un llistat de participants amb una fotocòpia del DNI, carnet CRE de cadascú d’ells i assegurança de danys personals contractat.

Aquelles persones que desitgen accedir al recinte acotat per a la Cordà que tindrà lloc a la 1.00 hores de la matinada del 16 d’agost de 2016, hauràn d’obtindre la corresponent autorització i braçalet peronant-se en les Coves de Mallorca, des del dia 1 al 5 d’agost de 2016, en horari de 17.30 a 20.00 hores, aportant DNI i la seua fotocòpia,  abonant l’import corresponent a l’assegurança de danys personals que es contractarà a l´efecte.

Que així mateix cap resenyar que el braçalet de la Cordà no autoritza el llançament de coets de la Coetà que tindrà lloc a continuació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment