Foto: Consorcio Bomberos Diputación de Valencia

Foto: Consorcio Bomberos Diputación de Valencia

Un incendi està cremant una empresa de reciclatge de cartró a Alboraya des de les 7.29 hores d’este dimecres, segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers.

A hores d’ ara els bombers continuen treballant ja que, segons han informat, l’incendi està controlat tot i que no extingit. Les flames s’han iniciat al pati interior d’una empresa i ha afectat una nau adjacent que ha quedat totalment devorada per les flames.

En total s’han desallotjat per precaució vuit naus del polígon, de les quals 5 han sigut afectades per les flames de manera total o parcial. En el cas de la nau de reciclatge, ha quedat totalment destruïda, no així les quatre confrontants que han estat afectades de manera parcial.

Des de l’inici del servei s’han desplaçat fins allí un BUP de Montcada, 1 BUP de Burjassot, 1 BNP i un oficiar de Paterna, i un vehicle d’altura de Sagunt, així com l’oficial de guàrdia i els bombers de l’Ajuntament de València.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment