aulario betera ingles

L’ Aulari de Bétera impartirà el proper curs 2016-2017 nous nivells d’anglès de l’Escola Oficial de Llíria. D’aquesta manera els alumnes que volen començar o continuar amb la formació oficial d’anglès no haurà de desplaçar-se i podrà acudir a les classes a Bétera.

Tal com es pot veure a la pàgina web de l’Ajuntament de Bétera hi haurà un grup de A2 i un B1 en horari matutí i dos grups de A2, un grup de B1 i un altre de B2 a la vesprada.

El regidor d’Educació, Fernando Cantarino, ha assegurat que l’augment dels grups és molt bona per als alumnes de Bétera “des d’esta àrea es considerava que no es cobria la necessitat de places pel que des del govern s’ha treballat per augmentar els grups, obtenint un resultat positiu, ja que de tenir dos grups a la tarda hem passat a un total de 6 grups, 4 a la tarda i 2 d’horari al matí. A més s’està treballant des de ja per augmentar també en cursos successius els idiomes a impartir a Bétera”.

Les persones interessades poden informar-se sobre la pre-inscripció i matrícula de juliol a través de la pàgina de l’EOI Llíria o cridant al telèfon 96.271 83 75.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment