Notícies

Mercat 3 betera

La Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de Bétera i la Cooperativa Agrícola organitzen la 4ª Fira Agrícola que se celebrarà els propers dies 23, 24 i 25 de setembre, al recinte de l’Albereda. L’objectiu principal d’aquesta fira és posar en valor i apropar el sector de l’agricultura, ramaderia, jardineria i vivers als visitants de la fira i en la població en general.

La regidora d’Agricultura de Bétera, Cristina Ballesteros, va explicar ahir que en esta edició es potenciarà l’agricultura ecològica i de proximitat.

La participació a la fira és gratuïta i el termini per confirmar l’assistència finalitza el 25 de juliol mitjançant petició per registre d’entrada a l’ajuntament. Els interessats poden sol·licitar tota la informació al següent correu afic@betera.es o a través del web municipal www.betera.es i presentar sol·licitud d’assistència fins al 25 de juliol.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment