Notícies

Mercat 3 betera

La Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de Bétera i la Cooperativa Agrícola organitzen la 4ª Fira Agrícola que se celebrarà els propers dies 23, 24 i 25 de setembre, al recinte de l’Albereda. L’objectiu principal d’aquesta fira és posar en valor i apropar el sector de l’agricultura, ramaderia, jardineria i vivers als visitants de la fira i en la població en general.

La regidora d’Agricultura de Bétera, Cristina Ballesteros, va explicar ahir que en esta edició es potenciarà l’agricultura ecològica i de proximitat.

La participació a la fira és gratuïta i el termini per confirmar l’assistència finalitza el 25 de juliol mitjançant petició per registre d’entrada a l’ajuntament. Els interessats poden sol·licitar tota la informació al següent correu afic@betera.es o a través del web municipal www.betera.es i presentar sol·licitud d’assistència fins al 25 de juliol.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment