Festes de BéteraNotícies

llibret betera 6El llibre de les Festes de Bétera ja està a la venda. Des de dimarts passat les Obreres i Majorals s’encarreguen de vendre els 1.000 exemplars publicats perquè els veïns de la localitat puguen llegir sobre les festes i tradicions del nostre poble, conèixer el programa de festes i a més col·laborar amb la festa gràcies als 10 euros d’aportació.

Del llibret de 2016 s’han encarregat els majorals Nestor Estellés i Javier Herrero que amb molta cura i dedicació han aconseguit incloure articles i reportatges escrits per veïns de Bétera amb el màxim rigor històric. A més, com no podia ser d’altra manera, gràcies a aquestes pàgines també podem conèixer millor els majorals i les obreres.

De la venda del llibret ix una bona part del finançament de les festes per això és molt important que arriben a vendre els 1.000 exemplars, “els llibres valen 10 euros, un preu molt econòmic perquè qualsevol persona puga tindre el seu llibre i també col·laborar amb les festes “, explica el president dels Majorals.

“Li hem dedicat molt de temps i afecte, estem treballant en el llibret des del mes de març, recollint anunciants i elaborant cada apartat. Volem que els comerços se senten satisfets amb la publicitat i des d’aquí els agraïm a tots la col·laboració. També volem agrair la feina dels col·laboradors que han escrit els seus articles de manera desinteressada amb el màxim rigor i amb l’esperança que agraden a tots els lectors”, explica Rafael Moreno.

El llibret es pot adquirir aquests dies a la llibreria Verdevío, l’estanc Ricart, o quiosc el Romeral, o posant-se en contacte amb qualsevol de les Obreres i Majorals d’enguany.

llibret betera 5 llibret betera 4 llibret betera 3 llibret betera 7

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment