estacion metro beteraFerrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha iniciat els treballs de pintura i de rehabilitació d’edificis en 38 estacions en superfície de la xarxa de Metrovalencia amb l’objectiu d’aconseguir uniformitat pictòrica en cada grup i una intervenció coherent que preserve el patrimoni industrial.

En un comunicat, FGV ha indicat que estes actuacions estan incloses en el programa de manteniment preventiu, correctiu i d’execució d’obres accessòries per a la conservació d’edificis, estacions i baixadors de metro i parades de tramvia que compta amb un pressupost de 1,1 milions d’euros, IVA inclòs, en els propers dos anys.

Bétera entre les estacions del grup nord

L’edifici de l’estació de Bétera serà un dels que es beneficie d’estes actuacions de FGV i concretament tindrà un parament ocre i una motlures en blanc com la resta de les estacions del nord entre les quals es troben Burjassot, Burjassot-Godella, Godella , Rocafort, Massarrojos, Montcada-Alfara, Masies, l’Eliana, Benaguasil 1, Benaguasil 2, Llíria, Almàssera, Meliana, Foios, Albalat dels Sorells, Museros, Massamagrell i Rafelbunyol.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment