La Generalitat Valenciana activa a parir de demà divendres l’alerta taronja davant la pujada de les temperatures que s’espera a partir de demà a la Comunitat Valenciana a causa de l’entrada d’aire saharià que portarà màximes que arribaran als 40º.

L’Agència Estatal de Meteorologia ha alertat sobre l’arribada d’un episodi d’altes temperatures que a la Comunitat Valenciana podria tindre el seu punt més alt el diumenge quan es preveu que el termòmetre arribe als 41º a Bétera.

La pujada de les temperatures màximes ha començat hui dijous a Bétera (20º-31º) i seguirà en ascens gradual divendres (20º-32º), dissabte (20º-35º) i diumenge (25º-41º).

tiempo alaerta calor

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment