Successos

EP. El nadó mort en un part en un domicili particular de Llíria va néixer mort, segons ha informat el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, qui ha indicat que caldrà esperar a l’autòpsia per conèixer les causes del decés.

La dona i la seua parella van decidir “per voluntat pròpia” tindre el fill a la seua casa. Per això, segons ha explicat Moragues, van contractar un servei privat de ginecologia i comare. El part es va produir a les 41 setmanes d’embaràs, per la qual cosa s’ha descartat que es tractés d’un part prematur.

El delegat ha detallat que dijous, la dona va tindre dolors i van cridar a dues comares, que el van atendre en el part. El nadó va néixer mort, pel que a la seua arribada, el servei mèdic només va poder confirmar la seua defunció. La mare va ser atesa i va signar l’alta voluntària, per la qual cosa no va ser traslladada a un centre hospitalari.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment