Festes de Bétera

coeta beteraDavant la proximitat de les Festes d’Agost l’Ajuntament de Bétera ha informat a través d’un ban municipal que aquelles persones que desitgen accedir al recinte acotat per a la Cordà que tindrà lloc a la 1.00 hores de la matinada del 16 d’agost hauran d’obtindre la corresponent autorització i braçalet obligatori.

Per recollir-lo haurà d’anar personalment a la Cova de la Penya Amics del Coet, des de hui, 1 d’agosto, fins al divendres, 5 d’agost, en horari de 17.30 a 20.00 hores, aportant DNI i la seua fotocòpia i  abonant l’import de 15 euros corresponent a l’assegurança de danys personals que es contractarà.

L’ajuntament recorda que el braçalet de la Cordà no autoritza el llançament de coets de la Coetà que tindrà lloc a continuació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment