Notícies

hort betera 1El Palau de Benicarló, seu de les Corts Valencianes i per tant del parlament valencià, ja té al seu jardí interior una alfàbega gegant que l’Ajuntament de Bétera ha enviat en nom de tots els veïns i veïnes del municipi davant la proximitat de les Festes d’Agost. També una de les nostres plante presideix des de este matí l’escala principal de l’Ajuntament de València.

En total el consistori repartirà 53 plantes que han sigut criades a l’Hort de les Alfàbegues per Ramón Asensi. Aquest mateix matí operaris municipals carregaven amb la màxima cura i delicadesa les alfàbegues per a procedir al seu repartiment.

D’aquesta manera, la principal icona de les nostres festes estarà a la vista de valencians i visitants per anunciar i recordar que les festes ja están ací.

Ara, totes aquelles institucions que tinguen una d’aquestes meravelloses plantes han de saber que han de ser regades 8 vegades al dia perquè es conserven fresques i oloroses.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment