Festes de BéteraNotícies

46

Els Majorals de 2016 ja ho tenen tot preparat perquè demà 360 comensals gaudisquen del Sopar d’Estiu que anunciarà que les Festes de Bétera 2016 ja estan a la volta de la cantonada.

Com cada any la Piscina Municipal de Bétera es vestirà de gala per aquest gran esdeveniment al qual els veïns i veïnes del poble van vestits de gala. Encara que hui la piscina està oberta al públic, esta vesprada els festers prepararan els llums, flors, taules, barres i un gran escenari perquè siga una nit perfecta.

Cercavila pels carrers de Bétera

La vesprada començarà a les 19.00 al carrer Ramón i Cajal on els majorals recolliran al seu president, Rafael Moreno. D’allí la comitiva, acompanyada per música, es dirigiran cap a l’Albereda on recolliran a la primera obrera casada, Amparo Ramon. Després serà el torn de Sandra, Amparo Ferrera i l’última a ser recollida al centre històric serà Andrea.

S’espera que a les 21.00 hores els convidats ja estiguen a la piscina per rebre a les Obreres i Majorals de 2016 amb la tradicional volta a la piscina i la seua presentació acompanyats pels membres de la corporació local.

Ens consta que les quatre protagonistes de les festes tenen els seus vestits preparats per a esta nit especial des de fa alguns dies. Vestits de gala però el més còmodes possibles ja que no ens oblidem que elles, al costat de quatre dels majorals, hauran d’obrir el ball amb una coreografia que porten assajant des de fa mesos.

Els Majorals de 2016 informen que tal com ja es va fer l’any passat només podran disfrutar de les actuacions musicals i la discomòbil les persones que hagen assistit al sopar a excepció de la colla de majorals del pròxim any.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment