Festes de BéteraNotícies

Com cada any el Sopar d’Estiu, més coneguda per tots com el Sopar de la Pisicina inaugurava el dissabte oficionament les Festes d’Agost 2016. En aquesta ocasió 360 comensals van acudir a aquest sopar de gala i glamour en què les Obreres i els Majorals són els autèntics protagonistes de la vetllada.

La festa va començar pels carrers de Bétera a les 19.00 hores. Primer els majorals van recollir al seu president, Rafael Moreno, i després una a una les obreres van anar eixint de les seues cases envoltades de veïns i veïnes que no van voler perdre l’espectacle.

Elles no van defraudar a ningú, el sopar era de gala i així es van vestir per a l’ocasió. Amparo Ramon eixia de la casa familiar de l’Albereda de Bétera deslumbrante amb un vestit fosc amb taques blanques més curt per davant per poder ballar amb total comoditat.

 emilio 2 emilio 5 sopar 2 sopar 3

Sandra Bravo va optar per un vestit groc de tul amb brodats daurats, escot amb forma de cor i tall sirena. La primera obrera fadrina va eixir de casa amb un ampli somriure i va gaudir de la cercavila ballant al ritme de la música de la xaranga, saludant  i fent totes les “voltetes” que li van demanar.

emilio 7 emilio 6 sopar 10 sopar 9

L’obrera casada Amparo Ferrera va optar per un vestit blau nit i un cos platejat molt afavoridor, els cabells recollits i joies discretes. Nerviosa però contenta i emocionada va ser rebuda a la porta de casa per un gran nombre de veïns que van voler veure-la de prop.

sopar 6 sopar 11 sopar 8 sopar 7

L’obrera soltera Andrea Ricart va ser l’última a eixir de sa casa del carrer Caruana. Andrea va enlluernar a tots amb un vestit joia de tall sirena color mar, amb transparències i paillettes platejades per brillar a la nit de la piscina.

sopar 13 sopar 15 sopar 14 sopar 48

Cap a les 21.00 hores la comitiva arribava al barracó de l’Albereda on van ser rebuts entre aplaudiments pels majorals de 2017 i per molts convidats al sopar i veïns que els esperaven allí per acompanyar-los fins la piscina.

sopar 18

Un estorno únic per al sopar

Passaven uns minuts de les deu de la nit quan començava oficialment l’acte a la piscina, un entorn únic decorat de manera increïble per a l’ocasió amb llums i flors. Amb els convidats asseguts ja en les taules les obreres van anar entrant una a una acompanyades pels regidors de l’Ajuntament de Bétera, Fernando Cantarino i Jose Rodado i el president i vicepresident dels Majorals 2016. L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, i la Regidora de Festes, Raquel Puig, les van rebre a l’escenari, tal com marca el protocol d’aquest acte.

sopar 30  sopar 33 sopar 28 sopar 34

Als peus de l’escenari el president dels majorals, Rafael Moreno, va voler donar les gràcies als seus majorals i obreres pel dur treball realitzat aquest any i els va animar a gaudir de les festes. Per la seua banda l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, va agrair la feina dels operaris municipals que van treballar dissabte perquè tot eixira bé i va convidar els veïns a viure al màxim les festes d’agost.

sopar 39

Després del sopar les quatre obreres acompanyades per quatre majorals van obrir el ball amb una actuació que portaven assajant des del mes d’octubre davant l’atenta mirada dels convidats. Després va arribar el torn de la música i la festa que va acabar a altes hores de la matinada.

sopar 47

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment