Notícies

Amparo Ferrera 4Amparo Ferrera està veient complit un dels seus somnis: ser obrera. Té 42 anys, està casada, té dos fills, Xema de 20 anys i Paula de 15, i treballa com prensista en una fàbrica. Tant ella com el seu tota la seua família està molt vinculada al món de les falles, potser per això tots coneixien Amparo quan la bolleta va arribar a sa casa aquell 22 d’agost.

Durant aquest últim any ha compaginat la feina, la família i la festa, “els meus fills i el meu marit sabien que enguany no m’anaven a veure molt per casa, però estan molt contents per mi i ho viuen amb la mateixa il·lusió que jo”.

Es defineix a ella mateixa com una “persona molt amiga dels meus amics, divertida i m’apunte fins a un bombardeig”, explica entre riures. Ara que ja està de vacances està molt més contenta i descansada doncs cada dia “me desperte a les 5 del matí per a anar a treballar i estava esgotada”.

Pregunta: Com van els nervis i els preparatius?

Resposta: Els nervis estan a flor de pell, els preparatius sempre queda alguna cosa per ultima hora. Els nervis em fan aprimar-me i ja m’han hagut d’arreglar els vestits 2 vegades i això és el que porte pijor.

P: Parlem dels teus vestits i els teu gust…

R: M’agraden els vestits elegants però no molt pomposos i això és el que veureu estos dies.

P: Com ha sigut este any de preparatius?

R: L’any ha sigut un no parar des del primer moment que et trauen d’obrera: moltes presentacions i molts actes. Hem estat els dotze mesos molt ocupades.

Amparo Ferrera 3P: No es pot ser obrera sense el suport de la família, no és així?

R: Sí, sense el suport d’ells és impossible. El meu marit Xema m’ha animat molt, si es feia l’hora d’anar a assajar els balls i no tenia ganes em deia “no volies ser obrera, doncs això és ser obrera també, i no pots faltar a res”.

P: Qui va a ser la teua assistenta estos dies de perruqueria, maquillatge i vestits?

R: La meua perruquera és Verónica i la meua maquilladora Alba, i la meua nevoda Mª Carmen m’ajudarà a vestir-me cada dia.

P: Quin acte esperes amb més ganes?

R: Per suposat la presentació de demà i la festa gran del dia 15.

obreres betera 3P: Com ha sigut la vostra relació amb els Majorals de 2016?

R: La relació amb els majorals molt bona, jo tinc la sort que conec la gran majoria del món de les falles, de fet tres d’ells són de la meua comissió.

P: I entre vosaltres quatre, com vos porteu?

R: Nosaltres des del minut zero espectacular, la veritat que hem encaixat a la primera, les quatre som una, no tinc res dolent a dir d’elles, al contrari no acabaria mai de dir lo espectaculars que són.

P: Des que vos van nomenar Obreres… vos heu tornat molt conegudes a Bétera?

R: La veritat és que sí, simplement per ser obrera ja saben qui eres, et vaig a posar un exemple: jo vaig tindre un accident el 5 de novembre a la feina i només per ser obrera la veu corre, hi havia gent que jo ni coneixia ni conec i em preguntava com estava i s’interessaven per mi, la veritat que el suport que vaig tindre va ser primordial i ho agraisc molt.

Amparo Ferrera 1P: Esta és una festa per compartir amb els veïns, com va a ser la decoració del vostre carrer? 

R: Per descomptat, sense el suport d’ells això no es podria fer. La decoració va sobre un jardí, no puc dir mes. Ha sigut idea de tots, uns aporten unes coses i altres una altra i entre tots es fa.

P: Pensant ja en el final de la festa, tens idea de a qui li donaràs la “bolleta”?

R: Sí, ho vaig tindre clar ho vaig tindre molt clar des del mateix 22 que em van treure a mi.

Notícia patrocinada per:

Acbetera Festes

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment