Opinió

Vicent-Sorli1OPINIÓ
Vicent Sorlí, PSPV-PSOE de Bétera

M’arriba la notícia, de que el Parc del Gulliver, instal·lat en el Jardí del Túria, fa ara vint-i-cinc anys, acaba de ser seleccionat pel Museu de Disseny de Boston, com un dels espais de joc infantil més extraordinaris del planeta (i ho transcric tal qual la notícia).

Este parc gratuït, fet, pensat en els persones amb un cost econòmic mil vegades menor que la seua veïna,  la Ciutat de les Arts i les Ciències, un ferri esperpentic futurista, amb un present costós i  un futur que mai vindrà  perque mai  ha tengut anima, tan sols interessos i despeses, pot ser sigua, un dels millors exemples del que han segut aquestes dos decades de governs del Partit Popular de la Comunitat Valenciana.

confeti gulliverLa meua capacitat d’analisis, molt limitada, m’impedeix  explicar el perque i a pesar de tot, el Partit Popular continua guanyant en vots ací al País Valencià, un misteri de conotacions semblants al misteri de la Santíssima Trinitat, “un en tres, tres en un”, misteri total i inexplicable per aquells que la fe, fa temps, ens  va deixar de banda. A veure si al final, açò del PP es qüestió de fe, esperança i caritat. Be, no heu se, pot ser.

Però esta nova ocurriència meua, que no és pot considerar de cap de les  maneres com una opinio de rigor o columna periodística, la faig exclussivament per reividicar a través del Gulliver,  que les coses es tenen que fer amb ànima, per aquest motiu.

Si tinguera l’oportunitat, eixa  que de vegades somiem, m’agradaria, tirar-li confeti de tots els colors a eixe gegant desmaiat i que ha segut motiu d’alegria per a tants xiquets i xiquetes d’esta terra i al mateix temps, i aprofitant la màgia d’este mes d’agost que ompli del perfum fascinador  de l’alfàbega tants llocs, desitje per a tots que quan s’escampe  tot de colp el confeti en la la Placeta del Sol, siga del color que siga,vos caiga damunt com  si fora aigua beneïda, si és que l’aigua beneïda existeix, i si no considereu-ho com el misteri de la Santissima Trinitat ,  potser tenim sort”

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

 1. Sr Sorlí en cuanto a por que se pierden elecciones, solo tiene que ver el pacto en Bétera, un pacto donde ningunean a nuestros concejales y que nos va llevar a la ruina total. Somos 4 fuerza política en Bétera y después de este pacto vamos a desaparecer por aguantar carros y carretas por un sillón es muy lamentable.

 2. Per al que s’anomena PSPV.
  Dir-te diverses coses:
  – Comences malament amb en el nom que t’has arrogat per donar una resposta a Vicent.
  – Si estàs en contra del pacte és perquè prefereixes que seguís governant la Corporació el PP.
  – El P.S.O.E. té 137 anys d’història, amb els seus errors però, majors encerts al llarg de tot aquest temps. A més, és l’únic que no canvia de nom cada certs anys per rentar-se la cara o començar el comptador a zero.
  – Estigues molt tranquil, el Partit Socialista no desapareixerà. Fa pocs mesos ja ens donaven per fagotizados i en lloc de “sorpasso” es van emportar una “sorpresa”.
  – No menyspreïs als nostres regidors, estan treballant molt i bé.
  Finalment, dir-te que no em crec que siguis ni del PSPV-PSOE ni votant.
  Salutacions i somriures.
  Joan Francesc

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment