Notícies

La tradicional Entrada de la Murta va ser ahir el preludi de les Festes de Bétera que comencen hui oficialment amb l’acte de Presentació de les Obreres i Majorals de 2016. A la Plaça del Castell  ja es respirava ambient festiu amb els veïns i veïnes en els carrers amb ganes de passar-ho bé i de disfrutar de tradicions com esta, en la qual els carros tirats per cavalls omplin cada 11 d’agost d’olor i color els carrers de la localitat gràcies a la murta recollida i preparada pels festers.

entrada murta 1

A les 19.30 hores multitud de persones es van donar cita a les portes del Castell amb ganes que comencen les festes. La llum del capvespre, el castell, els cavalls, la murta i els vestits regionals dels festers formaren una estampa única.

Acompanyant els majorals es trobaven les quatre obreres Amparo Ramón, Sandra Bravo, Amparo Ferrera i Andrea Ricart que van lluir vestits de hortolanes amb un sol topo, ones a l’aigua i flors com tocat.  Les xiques, que durant els pròxims deu dies seran les protagonistes al poble, van disfrutar de la vesprada saludant a familiars, amics, veïns i omplint els carrers amb pètals de flors, tal com mana la tradició.

Després de la cercavila i acompanyats rn tot moment per la música festiva de la xaranga Xe que bo de Bétera, la comitiva va arribar a l’Albereda on va quedar inaugurat el recinte on a partir d’avui es desenvoluparan tots els actes.

entrada murta 2 entrada murta 3 entrada murta 4 entrada murta 5

entrada murta 6 entrada murta 7 entrada murta 9 entrada murta 10

entrada murta 11 entrada murta 12 entrada murta 13 entrada murta 14

entrada murta 15 entrada murta 19 entrada murta 18 entrada murta 16

entrada murta 20 entrada murta 21 entrada murta 25 entrada murta 24

entrada murta 27 entrada murta 26 entrada murta 22 entrada murta 28

entrada murta 30 1 2 3

6

Notícia patrocinada per:

Acbetera Festes

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment