NotíciesOci i Cultura

run 16 portada

Bétera va acollir ahir per primera vegada la cursa més acolorida i divertida en què van participar prop de 300 persones. La Run Color va reunir ahir a amics i famílies que van voler participar en este esdeveniment únic que va recórrer alguns carrers de la ciutat i va finalitzar en l’Albereda amb una discomòbil.

run 7

Sabatilles, pantalons curts, samarreta, motxilla i ulleres per protegir-se dels pols de colors era la vestimenta necessària per a participar, encara que molts dels corredors van optar per divertits disfresses i perruques. No hi va haver molt esport, ja que el recorregut era curt, però si molta festa i diversió per a totes les edats.

run 1 run 2 run 3 run 4

run 6 run 5 run 8 run 9

run 10 run 11 run 12 run 13

run 14 run 15 run 17 run 18

run 19 run 20 run 21 run 22

run 23 run 24 run 25 run 26

run 27 run 28 run 29 run 30

Notícia patrocinada per:

Acbetera Festes

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment