Notícies

A l’Hort de les Alfàbegues ja està tot preparat per al dia gran de les Festes de Bétera. Esta vesprada familiars i amics de les obreres fadrines han anat al que popularment es coneix com “vestir els alfàbegues” és a dir preparar-les i decorar-les perquè demà a les 10 del matí isquen en ofrena pels carrers del poble.

Els veïns d’Andrea i Sandra han acudit amb les canyes decorades amb paperets que han estat fent laboriosament des de fa dies al carrer. A més de les canyes també s’han col·locat les flors de paper fetes manualment amb els colors de cada obrera.

A l’hort hui es respirava ambient de festa, nervis, il·lusió i alegria a parts iguals. Després d’hores de treball i quan ha estat tot preparat Sandra i Andrea han anat a decorar les alfàbegues que llueixen a les portes de les dues obreres casades, Amparo Ramon i Amaparo Ferrera.

vespra 1 vespra 14 vespra 10 vespra 9
vespra 8 vespra 4 vespra 7 vespra 6
vespra 5 vespra 3 vespra 2 vespra
 
Notícia patrocinada per:
Acbetera Festes

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment