Notícies
Foto guanyadora 2016

Foto guanyadora 2016

La primera i la segona edició van ser un èxit i enguany repetim i tornem a posar en marxa el Concurs de Fotografia Festes de Bétera que enguany porta per nom “Esperanza Casanoves” en honor a una veïna de Bétera que és una veritable amant de la fotografia.

La temàtica de les fotografies serà les Festes de Bétera. Tot és possible: coetà, cordà, processó de les alfàbegues, confeti, etc. El jurat,  compost per l’equip de betera.com, valorarà l’originalitat de la imatge, la composició, el sentit i colorit de la mateixa.

Per participar teniu des de hui i fins al dissabte 20 d’agost a les 10:00 horas del matí. El mateix dissabte 20, a les 20.00 hores lliurarem els premis en metàl·lic al barracó dels Majorals de 2017.  Els premis seran de 50 euros per al tercer classificat, 75 euros per al segon millor i 100 euros per al guanyador del certamen.

Participar és molt fàcil
1. Fes una foto de les festes de Bétera.
2. Envia-la en format JPG al correu betera@betera.com
3. Al correu posa el teu nom, cognom i telèfon mòbil.
4. El termini per enviar-les acaba el dissabte 20 d’agost a les 10:00 del matí.
5. Només es pot enviar una foto per persona.
6. Si les dades estan incompletes la foto quedarà descartada.
7. Es lliuraran 3 premis de 100, 75 i 50 euros a les tres millors imatges de les festes.
Notícia patrocinada per:
Acbetera Festes
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment