Notícies

Dimecres la càmera de Betera.com va estar gravant la Coetà del Gos, vam estar abans, durant i després. En la prèvia vam estar parlant amb el pirotècnic Jose Rausell qui ens va explicar la clau d’aquest acte “cada un crema com vol però depreseta perquè han d’acabar ràpid”.

Durant els minuts de foc vam estar en una finestra del bar La Pujaeta a qui els volem donar les gràcies per la seua amabilitat. I en acabar vam entrar al recinte per veure el “camp de batalla” després de cremar 500 quilos de pólvora.

Per finalitzar la nostra càmera va acompanyar al ritme de la xaranga als majorals fins al barraconet on ens van explicar com havien viscut un dels actes més esperats de les festes. Abraçades, balls i molta adrenalina és el que vam poder gravar amb el nostre objectiu i que hem resumit en este vídeo.

 
Notícia patrocina per:
Acbetera Festes

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment