Notícies

No ha sigut fàcil però Sandra, Andrea, Amparo Ferrera i Amparo Ramon han aconseguit passar el testimoni a quatre noves dones que a partir de hui representaran a Bétera i a les seues festes. A les dotze del matí i després de la missa de la huitava les quatre obreres han elaborat  junt al retor, Vicente Font, les bolletes mentre a les portes de l’església els majorals de 2017 ja estaven preparats per anar abuscar a les seues noves obreres.

IMG_9093 R IMG_9096 R IMG_9097 R IMG_9101 R

La primera a entregar la seua bolleta ha sigut Sandra Bravo qui després de despistar per diversos carrers ha acabat en l’Albereda preguntant-li a la jove Ana Garijo si volia ser obrera. La primera reacció de la xica ha sigut negar-se, “no es pot, no es pot” repetia una i altra vegada, però finalment els seus pares i les seues germanes l’han convençut i ha acabat acceptant.

IMG_9110 R IMG_9130 R IMG_9143 R IMG_9146 R

Amparo Ramón sabia on volia anar i ni ha dubtat, ni ha donat una volta de més, “directa al carrer Calvari” ha dit. Per Amparo esta és una de les tradicions més emocionants de totes les festes i havia dit en diverses ocasions que entregaria la seua bolleta a una dona de Bétera que ho desitgés de veritat. I així ha sigut. Amparo li ha entregat la bolleta a Pilar Ros qui ha al·lucinat quan ha vist a tots els veïns i veïnes a les portes de la seua casa. Nerviosa i emocionada Pilar ha agafat el testimoni convertint-se en obrera casada de 2017. I l’oficina de Betera.com s’ha omplit de confeti i d’alegria.

IMG_9162 R BOLLETA 6 IMG_9190 R BOLLETA 7

Amparo Ferrera tenia clar des del dia que la van triar a ella a qui li entregaria la bolleta el dia 22. No hi ha hagut sorpreses, era un rumor a veus que Amparo Lull anava a ser l’escollida per convertir-se en obrera casada i així ha sigut. Contenta, segura i emocionada ha agafat la bolleta entre crits “d’Amparo obrera”. La festa es queda al carrer un any més.

IMG_9264 R IMG_9279 R IMG_9290 R BOLLETA 8

A qui se li ha complicat el matí ha sigut a Andrea Ricart qui entre llàgrimes ho ha intentat primer en una de les seues millors amigues i després en la seua cosina Lola. Cap de les dos ha pogut ser. Mentre pensaven que jove beterana podia ser la tercera opció ha botat la sorpresa i Maria Guerrero, més coneguda per tots com Marieta, ha acceptat l’encàrrec d’Andrea davant els crits d’alegria de tota la seua família “la bolleta es queda en casa” ha dit feliç i contenta.

BOLLETA 10 IMG_9329 R IMG_9344 R IMG_9357 R

Vos deixem totes les imatges del matí:

BOLLETES 1 BOLLETA 9 BOLLETA 5 BOLLETA 3

IMG_9134 R IMG_9162 R IMG_9221 R IMG_9224 R

IMG_9290 R IMG_9265 R IMG_9304 R IMG_9339 R

IMG_9356 R IMG_9367 R IMG_9355 R IMG_9208 R

Notícia patrocinada per:

Acbetera Festes

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment