NotíciesSuccessos

SUCESOS2(E.P.) Brando Vaca, el menor de 13 anys que figurava com desaparegut des de dissabte a València, ja ha aparegut en bon estat, segons la informació que ha difós en el seu compte de Twitter la Guàrdia Civil. L’alerta per la desaparició del menor ja ha sigut, per tant, desactivada.
Cal recordar que la Guàrdia Civil havia demanat ajuda en les xarxes socials per localitzar a dos menors de 13 anys que figuraven com desapareguts dels seus domicilis des del passat dissabte 27 d’agost a València, segons l’alerta difosa per l’institut armat. Brando estava sent buscat de la mateixa manera que una altra menor de la mateixa edat, Melissa, de 1,55 metres d’estatura i 40 quilos de pes, la recerca de la qual encara es manté activa.
Melissa té els cabells llargs llis, castany i la seva complexió és atlètica. En el moment de la seva desaparició vestia pantalons texans curt, samarreta de tirants fosca i sabatilles esportives, d’acord amb la informació difosa.
En cas de ser localitzada, la Guàrdia Civil demana que es cride al telèfon 062 o al d’Emergències 112.
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment