EsportNotícies

Bétera-Bayoles. Aquest cap de setmana, 3 i 4 de Setembre, 15 triatletes del CEA Bétera viatgen a Banyoles per disputar el Campionat d´Espanya de Triatló distància olímpica (1500m nadant, 40km en bici i 10Km de carrera a peu).                                                                                                                                                                                                                                                           Noelia Juan i Ana Climent, ambdues amb opció a pódium en sub23 per equips amb Marina Zaragoza, i Samuel Gil representaran al club en Categoria élit femení i masculí. La resta de triatletes participarán a grups de edat. Esperem que Miguel Martinez, Josep Gómez o MªJosé Moreno pujen al calaix en la seua categoría.
Bétera-Bnyoles.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment