NotíciesOci i Cultura

cartell_newsLa Ciutat de les Arts i les Ciències presenta aquesta vesprada un espectacle de Xavi Castillo. L’actuació s’enmarca dins el programa de monòlegs i humor en directe ‘Les Nits del Museu’ que tindrà lloc a les 22:00 hores a l’escenari situat al llac del Museu de les Ciències.
L’actor oferirà el seu espectacle “Xavi Castillo news” en el qual explicarà les seves reflexions al voltant de les ultimes notícies, una gran dosi d’improvisació per riure’ns del que ens expliquen els diaris dia a dia. El proper dijous, 8 de setembre, tancaran aquesta edició de ‘Les Nits del Museu’ Rafa Alarcón i Flipy amb ‘Dos sonats i un monòleg’.
Una altra de les opcions per a les nits a la Ciutat de les Arts i les Ciències es la nova sessió del planetari que, baix el nom ‘Las Nocturnas’, es realitza cada dimarts i dijous a les 21:00 hores fins al 18 de setembre. La cúpula de la sala de projeccions de l’Hemisfèric es cobreix de milers d’estrelles per mostrar d’una forma única com és el cel estival en tota la seva intensitat. Els assistents contemplen constel·lacions, nebuloses i galàxies i coneixen de prop planetes com Júpiter o els increïbles anells de Saturn. També la música, composta per Fabien Aubry, té un paper rellevant i crea l’atmosfera perfecta per gaudir del firmament.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment