NotíciesOci i Cultura

escuela-musica-cam-betera-300x215El Centre Artístic Municipal de Bétera ha emès un comunicat indicant que tot aquell que desitge matricular-se en l’escola del centre per al curs 2016/2017  podrà fer-ho avui dijous i demà divendres, 1 i 2 de setembre, de 17:00 a 20:00 hores en les instal·lacions, ubicades als baixos de la Casa de Cultura, 2.                                                                                                                                                   A més a més, les proves de pas de grau i recuperacio serán el día 2, des de les 16:00 hores.                                                                        D’altra banda, la Tria d’horaris serà els díes 5 i 6 en l’horari que en breu publicarà l’entitat a les seus xarxes sociales , ja que les classes comencen el proper dimécres, 7  de setembre.                                                                                                                                                        Per a més informació es pot contactar al telèfon: 961 69 03 66

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment